Δημοφιλείς αναρτήσεις

Loading

3 βασικές αρχές για ένα καλλίγραμμο σώμα

Περί Γυμναστικής.. Τι ΘΈΛΕΙΣ Τι Χρειάζεσαι και Ποια είναι η Πραγματικότητα..

Το άρθρο στοχεύει στο επόμενο βήμα που είναι η ΠΡΆΞΗ, έχοντας βρει απαντήσεις στα ερωτήματα και στις θεωρίες περί γυμναστικής που έχει ο καθένας στο μυαλό του..το λογικό επακόλουθο είναι και να τα εφαρμόσει ορθά κατά το δοκούν.

Παράδειγμα συχνό σε όλους μας, είναι όταν χρειάστηκε κάποια στιγμή να επισκεφθούμε το γιατρό για θέμα υγείας μας και το κατά πόσο αργότερα μετά την διάγνωση του, ακολουθήσαμε πιστά τις συστάσεις του με οδηγίες για φάρμακα που συνταγογράφησε ή  συνήθειες που πρέπει να αλλάξουν.  Η απουσία ΣΥΝΈΠΕΙΑΣ σε ορισμένους έκανε το χρόνο ανάρρωσης μεγαλύτερο ή δεν πέτυχε κατά το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι καταφέρνουν και πείθουν τον εαυτό τους ότι κάνουν τα πάντα από ότι μπορούν ενώ στην ΠΡΆΞΗ ισχύει το αντίθετο... 

Για γρήγορα αποτελέσματα χωρίς πολλά συμπληρώματα
100% ΔΙΑΤΡΟΦΉ
100% ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ




Καλλίγραμμα σώματα δεν προϋποθέτουν  γυμναστήρια ή κουβάδες με πρωτεΐνη (ά-σκοπη υπερ-κατανάλωση), φτιάχνονται από χαρακτήρες που βαθιά μέσα τους έχουν την επιθυμία, την ικανότητα και το όραμα να ξεπερνούν τα όρια τους. Διαθέτουν την ισχυρή θέληση και το κίνητρο για να πετύχουν την μεταμόρφωση, την εξωτερική και εσωτερική αλλαγή. Σημαντικό για να υπάρχει διάρκεια σ’ αυτό και πρόοδο, να υιοθετηθεί ένας ΥΓΙΕΙΝΌΣ ΤΡΌΠΟΣ ΖΩΉΣ όπου τα αποτελέσματα σε συνδυασμό με την γυμναστική θα κάνουν τους γύρω να τρίβουν τα μάτια τους.



Αυτά που ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΆ φέρνουν τις αλλαγές, είναι

ΣΩΣΤΉ ΔΙΑΤΡΟΦΉ
ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ ΑΕΡΌΒΙΑ
ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΆΣΕΙΣ

Σε αυτές τις 3 ΒΑΣΙΚΈΣ ΑΡΧΈΣ στηρίζονται τα ΆΜΕΣΑ αποτελέσματα για ένα τέλειο "καλογυμνασμένο" δυνατό λειτουργικό σώμα.

ΥΓΙΕΙΝΌΣ ΤΡΌΠΟΣ ΖΩΉΣ
 Αν και δεν χρειάζεται να επισημανθεί το αυτονόητο...αλλάζοντας τον τρόπο ζωής για πάντα, συνήθειες προς το καλύτερο και αποκτώντας τον έλεγχο θα σταματήσετε να σαμποτάρεστε και τα αποτελέσματα στο σώμα θα είναι ορατά, θα έχουν διάρκεια και κάθε σας προσπάθεια θα χτίζετε σε γερά θεμέλια.

1 σχόλιο: